Over ons

Houtbouw ’t Zand is een productiebedrijf dat alles in huis heeft om in de vorm van prefab houtskeletbouw-elementen uw dakconstructie, bovenbouw of casco te realiseren. Ons team van ruim 80 medewerkers werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Bijna alles is mogelijk met hout en dat weten de opdrachtgevers, aannemers en architecten goed te benutten.

Onze organisatie werkt in teamverband. Ieder team bestaat uit experts op verschillende gebieden. Verkopers en calculatoren behandelen de offerteaanvragen. De tekenaars en werkvoorbereiders werken, in goed overleg met de opdrachtgever, de projecten verder uit.. De teams monitoren het project vanaf de opdracht tot en met de realisatie op de bouwplaats.

De houtskeletbouwelementen worden geheel onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek in ’t Zand geproduceerd en vanuit het distributiecentrum op afroep naar de bouwplaatsen in het hele land gebracht. De bouwmontagemedewerkers kunnen dan snel en vakkundig de projecten wind-, water- en luchtdicht opleveren.

Medewerkers van Houtbouw ’t Zand zijn trots op de producten die zij gezamenlijk maken en waarderen de prettige sfeer en moderne schone werkomgeving.

Duurzaam, veilig en gezond, dat zijn de producten van Houtbouw ’t Zand en zo gaan wij ook om met onze medewerkers.

 

Wil jij ook deel uitmaken van het team van Houtbouw ’t Zand?
Bekijk onze vacatures!