Rob Roza

Rob Roza

HR Manager

Bij Houtbouw ‘t Zand maken we met elkaar de wereld mooier en beter voor iedereen! Iedere dag weer staan zo’n 90 enthousiaste Houtbouwers te trappelen om hun talenten maximaal in te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat gelukkige Houtbouwers de beste resultaten leveren. Daarom zijn we voortdurend met elkaar in gesprek over werkgeluk.

Het mooiste van deze gesprekken is wanneer we met elkaar tot de conclusie komen dat we het werkgeluk van iemand nóg groter kunnen maken. In dat kader heeft onze Commercieel Manager Patrick Looper een aantal weken geleden een moedig besluit genomen. Hij bemerkte bij zichzelf dat hij minder werkgeluk ervoer dan hij in het verleden deed.

Logischerwijs ging hij op zoek naar de oorzaak en kwam tot de conclusie dat hij de meeste positieve energie haalt uit zijn oude liefde: direct contact met onze klanten. Als Commercieel Manager kon hij dat “ei” niet voldoende kwijt en ontstond er een gevoel van gemis.

Het vergt uiteraard best wat lef om te zeggen dat je functie je niet gelukkig meer maakt. Ook is het soms wel even schrikken voor de mensen om je heen, maar al snel overheerst het gevoel van trots!

Trots op de manier waarop we binnen Houtbouw ‘t Zand met elkaar om gaan. Dat we juist zulke gesprekken met elkaar kunnen voeren, in de wetenschap dat het leidt tot meer werkgeluk. Ondertussen glundert Patrick weer iedere dag en rijdt hij heel Nederland rond om overal actief mee te denken over de schitterende oplossingen die wij als Houtbouw ‘t Zand aan bouwend Nederland kunnen bieden. Want natuurlijk bouwen heeft de toekomst en daar zetten wij graag met elkaar de schouders onder!

Ook een bak koffie doen met Patrick? Bel hem dan op 06-33214318 of mail hem op patrick@houtbouwelementen.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.